Έτσι θα είναι τα αεροδρόμια του μέλλοντος

Χωρίς ουρές στα check-in

Φανταστείτε να φεύγετε από το σπίτι σας και από εκεί στο αεροπλάνο και από εκεί στο ξενοδοχείο σας και ξανά πίσω, χωρίς να χρειαστεί να σηκώνετε τις αποσκευές σας, να στέκεστε σε ουρές, να περνάτε από την ενοχλητική διαδικασία ασφάλειας και να περπατάτε μίλια για την πύλη σας… Φανταστείτε να μην χρειάζεται καν να κουβαλάτε διαβατήριο ή κάρτα επιβίβασης.

Αυτή είναι η ταξιδιωτική εμπειρία που θα προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια στους επιβάτες τις επόμενες δεκαετίες.

Μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την ασφάλεια των Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), στη Βαρκελώνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Αεροδρομίων του Ντουμπάι Paul Griffiths μοιράστηκε το όραμά του για το μέλλον του σχεδιασμού αεροδρομίων. Ο Griffiths πιστεύει ότι εάν τα αεροδρόμια και οι αεροπορικές εταιρείες αρχίσουν να σκέφτονται σαν τις εταιρείες τεχνολογίας, τότε μπορούμε να απολαύσουμε μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών.

Έτσι θα είναι τα αεροδρόμια του μέλλοντος

Στο μέλλον, οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια θέλουν σίγουρα να απαλλαγούν από τα check-in και τις ουρές στα γκισέ και τις ουρές στις εξόδους ελέγχου ασφαλείας. Αντ’ αυτού, οι επιβάτες μπορούν να παραλαμβάνουν τις αποσκευές τους στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο και να παραδίδονται ξανά στο μέρος του προορισμού τους.

Οι ταυτότητες των επιβατών θα μπορούσαν να επιβεβαιώνονται με τη χρήση βιομετρικής εξέτασης χωρίς να απαιτείται η υποβολή εγγράφων ασφαλείας και η προηγμένη τεχνολογία ελέγχου θα εξασφάλιζε την ασφάλεια των επιβατών χωρίς να χρειάζεται να σταματήσουν για τη σάρωση των  αποσκευών τους ή να αφαιρούν παπούτσια και ζώνες.

Έτσι θα είναι τα αεροδρόμια του μέλλοντος

Δείτε περισσότερα για ταξίδια και διακοπές.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Κοντινά χωριά για budget φθινοπωρινές αποδράσεις

Πα Οκτ 27 , 2017
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/etsi-tha-ine-ta-aerodromia-tou-mellontos/"></div>Πέντε όμορφοι προορισμοί για οικονομικά Σαββατοκύριακα κοντά στην Αθήνα Ονειρεύεστε να απολαύσετε ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο χαλάρωσης και ξεκούρασης στην αγκαλιά της φύσης; Θέλετε όμως και κάτι που να είναι κοντά στην Αθήνα και να μην σας βγάλει εκτός budget; Γράφει ο Μίλτος Μιχαλάς Αν μάλιστα είστε τύποι της τελευταίας στιγμής και δεν […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/etsi-tha-ine-ta-aerodromia-tou-mellontos/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->