Δείτε πώς να κάνετε το κρεμμύδι να μην καίει

Δείτε πώς να κάνετε το κρεμμύδι να μην καίει

Δείτε πώς να κάνετε το κρεμμύδι να μην καίει

Θέλετε να τρώτε ευχάριστα το κρεμμύδι και να μην καίγεστε;

Υπάρχει ένα κολπάκι για να το κάνετε γλυκό! Για να μην καίει στις σαλάτες το κρεμμύδι όταν είναι φρέσκο, το βάζετε σε νερό με αλάτι για αρκετή ώρα.

Ύστερα το ξεπλένετε για να μην είναι αλμυρό!! Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να το φάνε και τα παιδιά.

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Δείτε περισσότερα άρθρα και θέματα για τη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *