ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

Ποτηράκια από Μπισκότο για να πίνεις το γάλα σου πιο ευχάριστα
Ποτηράκια από Μπισκότο για να πίνεις το γάλα σου πιο ευχάρισταΠοτηράκια από Μπισκότο για να πίνεις το γάλα σου πιο ευχάρισταΠοτηράκια από Μπισκότο για να πίνεις το γάλα σου πιο ευχάριστα

Ο συνδυασμός "γάλα με μπισκότα" είναι μεν ξενόφερτος (από την Αμερική) αλλά είναι ένας υπέροχος συνδυασμός!

Μια γυναίκα αποφάσισε να βρει μια συνταγή για να κάνει αυτό τον συνδυασμό ακόμα πιο υπέροχο. Σκέφτηκε πως αντί να βουτάς το μπισκότο στο γάλα θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον να βάζεις το γάλα ΜΕΣΑ στο μπισκότο!Πρώτα, φτιάξε τη ζύμη για τα coockies.Τα κομματάκια σοκολάτας πρέπει να είναι πολύ μικρά, γιατί αλλιώς μπορεί να σπάσουν τα ποτηράκια.Χρησιμοποίησε το ειδικό για μαφιν ταψάκι τοποθετώντας αντικολλητικό χαρτί.Για το εσωτερικό των ποτηριών, χρησιμοποίησε φελλούς που είχε τυλίξει με αλουμινόχαρτο.

Μετά, τα έκοψε σε ξεχωριστά κομμάτια.Έτσι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το εσωτερικό άνοιγμα των ποτηριών.

Σαν πείραμα, δοκίμασε και το ρολό από χαρτί κουζίνας για τον ίδιο σκοπό.Το συγκεκριμένο υλικό ήταν ασφαλές για το φούρνο.Απλά πρέπει να κοπεί στο σωστό ύψος...Και να καλυφθεί με κολλητική ταινία.Μετά, διπλώνουμε τη ζύμη.Χρησιμοποίησε αρκετό αλεύρι για να κάνεις τη ζύμη λεία και απαλή.Για να κοπεί ο πάτος του ποτηριού χρησιμοποίησε ένα άλλο μικρό ποτηράκι..Υπέροχα!Επίσης, χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για πίτσα για να είναι εντελώς ίσια κομμένα τα κομμάτια.Με ένα μικρό ποτηράκι δίνει σχήμα στη ζύμη.

Ή και με τους φελλούς.Είναι πιο εύκολο να βγάζεις το αντικολλητικό χαρτί από το ταψάκι, παρά να βάζεις εκεί μέσα τη ζύμη.Πρέπει όμως να ενοποιηθεί καλά η ζύμη πριν μπει στο ταψάκι.Και μετά, ψήσιμο! Then, bake! (στους 190 βαθμούς κελσίου για 10-14 λεπτά)

Το αλουμινόχαρτο φαίνεται ότι ήταν καλύτερη επιλογή από το χαρτόνι.Προσοχή, καίνε!Νοστιμότατα ποτηράκια!Ταιριάζει να βάλεις και λίγη κρέμα μέσα στα ποτηράκια.Βοηθάει στην μόνωση του ποτηριού.Άφησέ το να στεγνώσει...Και μετά δοκίμασέ τα!
πηγή: Instructables

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Υπέροχες φωτογραφίες.. αλλά τι ακριβώς είναι;

hot news