ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ;

Υπέροχες φωτογραφίες.. αλλά τι ακριβώς είναι;
Υπέροχες φωτογραφίες.. αλλά τι ακριβώς είναι;Υπέροχες φωτογραφίες.. αλλά τι ακριβώς είναι;Υπέροχες φωτογραφίες.. αλλά τι ακριβώς είναι;

Στη φύση γύρω μας υπάρχει απίστευτη ομορφιά. Ο Linden Gledhill είναι ένας επιστήμονας, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται και με τη φωτογραφία.

Με τις γνώσεις του και τον εξοπλισμό του, καταφέρνει να αποτυπώσει τις καταπληκτικότερες φωτογραφίες που έχεις δει ποτέ σου.

Η δουλειά του είναι πανέμορφη αλλά ποτέ δεν θα καταλάβεις τι ακριβώς έχει φωτογραφίσει με την πρώτη ματιά.


Αυτό είναι μια Salamis Parhassus…Και αυτό μια Vanessa atalanta…Το Rhetus dyson…Και να μην ξεχάσουμε το Graphium weiskeiis.Το μοτίβο του Papilio blumei είναι πραγματικά υπέροχο!Όπως και το Cithaerias pireta aurorina.Αυτό πάλι είναι ένα Cithaerias pireta aurorina.Όπως και αυτό.Το Graphium sarpedon κρύβει μια γαλήνια ομορφιά…Ενώ το Chrysiridia Rhipheus είναι απίστευτο!Εντελώς απίστευτο!Η ποικιλία Comet φαίνεται πραγματικά σούπερ!Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το Troides hypolitus.Όχι, δεν προκειται για πίνακες ή ιούς ή βιομηχανικά υλικά. Είναι ιδιαίτερα κοντινές φωτογραφίες πεταλούδων. Αυτό θα πει φυσική ομορφιά!πηγή: Flickr / Linden G via Business InsiderTags:

weird

Δείτε ακόμα:

35 λόγοι να μην θες να πας στην Αυστραλία

hot news