ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΩΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΟ

Σύγχρονος Νώε φτιάχνει τη δική του κιβωτό
Σύγχρονος Νώε φτιάχνει τη δική του κιβωτόΣύγχρονος Νώε φτιάχνει τη δική του κιβωτόΣύγχρονος Νώε φτιάχνει τη δική του κιβωτό

Ο σχεδιαστής Chris Robinson αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να υλοποιήσει μια εντελώς μοναδική ιδέα. Κατασκεύασε, λοιπόν, ένα σκάφος που θα μπορούσε να επιβιώσει ακόμα και μετά από τσουνάμι.

Εμπνεύστηκε κυρίως από τα τραγικά γεγονότα του 2011 και το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Κι έτσι, αποφάσισε να δώσει μια λύση στο πρόβλημα σχεδιάζοντας αυτό το σκάφος. Έχει ξεκινήσει την κατασκευή του σκάφους στην αυλή του σπιτιού του στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια.


Το Tsunamiball, όπως έχει ονομαστεί το σκάφος, είναι ακόμα υπό κατασκευή.Η σύγχρονη αυτή κιβωτός θα μπορεί να πλεύσει από τον κήπο του Chris σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προστατεύοντας την οικογένεια.Μετά το τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2011, ο Chris ανησύχησε για την ασφάλεια της οικογένειάς του και έτσι άρχισε να σχεδιάζει αυτό το σκάφος.Το Tsunamiball δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή, και ο Chris δεν ξέρει πώς ακριβώς θα έιναι το εσωτερικό του (αλλά σίγουρα δεν θα περιέχει δυο ζώα από κάθε είδος).


πηγή: Tsunamiball


Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Υπέροχες μινι μηχανές από χαλασμένους αναπτήρες

hot news