ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

Μοιάζει με τις πύλες τις κολάσεως και είναι τόσο εντυπωσιακό
Μοιάζει με τις πύλες τις κολάσεως και είναι τόσο εντυπωσιακόΜοιάζει με τις πύλες τις κολάσεως και είναι τόσο εντυπωσιακόΜοιάζει με τις πύλες τις κολάσεως και είναι τόσο εντυπωσιακό

Στην περιοχή Καμτσάτκα στη Ρωσία υπάρχει ένα ιδιαίτερα ενεργό σύμπλεγμα ηφαιστείων. Λέγεται Τολμπάτσικ και οι εκρήξεις του δεν είναι καθόλου σπάνιες.

Δυο περιπετειώδεις φωτογράφοι από το Κιργιστάν αποφάσισαν να αποτυπώσουν αυτό το θέαμα. Και για να το κάνουν αυτό δεν φαντάζεσαι πόσο κοντά πλησίασαν!


Το ρώσικο ηφαίστειο Τολμπάτσικ είναι ενεργό.Τόσο ενεργό, που στην πραγματικότητα, οι δυο φωτογράφοι το πέτυχαν σε έκρηξη.Η λάβα φτάνει σε θερμοκρασία μεταξύ 700 και 1.200 βαθμών Κελσίου.Αλλά οι δυο φωτογράφοι αψήφησαν τον κίνδυνο για να πετύχουν αυτά τα υπέροχα πλάνα.Το Τολμπάτσικ είναι ένα σύμπλεγμα που αποτελείται δυο ηφαίστεια, το Πλόσκι και το Όστρι.Ούτε αυτό το ηφαίστειο είναι ήσυχο. Το 1975 έγινε μια έκρηξη τόσο μεγάλη που μετά ακολούθησε πλήθος σεισμών.Οι φωτογραφίες τους δίνουν στον κόσμο μια ιδέα του πώς μπορεί να είναι η κατάσταση μέσα σε ένα ενεργό ηφαίστειο.Είναι εκπληκτικό, αλλά χρειάζεται κότσια και δεξιότητα!
πηγή: In Search of Beauty via Colossal

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Για κοιτάξτε λίγο καλύτερα! Κάτι δεν κολλάει...

hot news