ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ

Αυτός ο τύπος δεν έλαβε υπόψη του τις προειδοποιητικές πινακίδες... και καλά έκανε
Αυτός ο τύπος δεν έλαβε υπόψη του τις προειδοποιητικές πινακίδες... και καλά έκανεΑυτός ο τύπος δεν έλαβε υπόψη του τις προειδοποιητικές πινακίδες... και καλά έκανεΑυτός ο τύπος δεν έλαβε υπόψη του τις προειδοποιητικές πινακίδες... και καλά έκανε

Ο φωτογράφος Matt Emmett έχει ως σκοπό της δουλειάς του να ανακαλύψει τους ξεχασμένους κόσμους που μας περιβάλλουν. Το άλμπουμ του "Ξεχασμένη Φωτογραφική Κληρονομιά", εστιάζει στο να δείξει στον κόσμο εγκατελειμμένους χώρους.

"Μην εισέρχεστε", "Απαγορεύεται η είσοδος", συνήθης πινακίδες που βρίσκουμε σε πολλά ξεχασμένα και εγκατελειμμένα μέρη. Σε κάποιες περιπτώσεις οι προειδοποιητικές πινακίδες απευθύνονται κυρίως σε κλέφτες ή βάνδαλους. Για τον συγκεκριμένο φωτογράφο όμως αποτελούν έμπνευση.


Για αυτούς που αγνοούν τις προειδοποιήσεις και σκαρφαλώνουν τις μάντρες πολλές φορές τους περιμένει ένα αξιόλογο ρίσκο.
Μεγάλα βιομηχανικά κτίρια που μοιάζουν περισσότερο με εξωγήινο τοπίο παραδίδονται σιγά σιγά στην αδυσώπητη φυσική εξέλιξη.


Παλιά κτίρια γεμάτα ζωή, τώρα είναι ήσυχα και άδεια. Μέσα σε αυτά τα ξεχασμένα κτίρια κρύβεται μεγάλη και έντονη ομορφιά.
Για κάποιους, ακόμα και η είσοδος σε ένα τέτοιο μέρος αρκεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία τους να εισβάλουν σε απαγορευμένες περιοχές.
Υπάρχουν άλλοι όμως που έχουν την ανάγκη να συλλάβουν την ατμόσφαιρα αυτών των περιοχών με λέξεις και εικόνες, δίνοντας στους υπόλοιπους την ευκαιρία να δουν και να περπατήσουν μέσα στα ερείπια.

Ο Matt Emmett ανήκει στο τελευταίο είδος.

Ταξιδεύει συχνά σε μέρη στην Αγγλία και στην Ευρώπη, προσπαθώντας να ανακαλύψει τέτοια μέρη.

Όλα έχουν τη δική τους ιστορία και τη δική τους φωνή.

Χωρίς φασαρία και χωρίς ανθρώπους, αυτές οι ιστορίες γίνονται πιο ξεκάθαρες.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις την ιστορία αυτών των κατασκευών για να καταλάβεις ότι υπήρχε ιστορία.Κάθε κουμπί, κάθε δωμάτιο και κάθε τοίχος αποπνέει ένα συναίσθημα.Ακόμα και όταν η ιστορία του συναισθήματος καλύπτεται από σκοτάδι.πηγή: Matt EmmettTags:

weird

Δείτε ακόμα:

Δείτε τι βρήκε αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι του... και το χειρότερο, ποιος το προκάλεσε!

hot news