ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!

Μήπως βλέπεις τι κρύβεται σε αυτή τη φωτογραφία; Είναι όντως πανέξυπνο!
Μήπως βλέπεις τι κρύβεται σε αυτή τη φωτογραφία; Είναι όντως πανέξυπνο!Μήπως βλέπεις τι κρύβεται σε αυτή τη φωτογραφία; Είναι όντως πανέξυπνο!Μήπως βλέπεις τι κρύβεται σε αυτή τη φωτογραφία; Είναι όντως πανέξυπνο!

Κοίτα προσεκτικά τη φωτογραφία της Alyson Shotz. … Αν το πρόσεξες ήδη - ναι, αυτό είναι!

Η Alyson είναι καλλιτέχνης που ειδικεύεται στη δημιουργία μεγάλου μεγάθους γλυπτών τα οποία είναι σε αρμονία με το περιβάλλον τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δημιουργησε έναν φράχτη που αντανακλά το περιβάλλον του και γίνεται ένα με το πράσινο, τα δέντρα και τους λόφους.


Ο φράχτης είναι κατασκευασμένος από καθρέφτη.Πρόκειται για ένα έργο που επιχορηγήθηκε από το Storm King Art Center στη Νέα Υόρκη.Ο καθρέφτης αντανακλά σχεδόν τέλεια το περιβάλλον του.Ο φράχτης εκτείνεται σε μια μακρά ευθεία που δεν περικλείει τίποτα. Ο μόνος σκοπός του είναι να γίνει ένα με τη φύση γύρω του.“Μου αρέσει να φτιάχνω αντικείμενα που διαρκώς αλλάζουν, ανάλογα με το περιβάλλον τους. Το φως σε διαφορετικές ώρες της μέρας, ο καιρός, τα ρούχα των περαστικών... όλα αυτά είναι παράγοντες που κάνουν το έργο εντελώς διαφορετικό κάθε φορά. Για μένα το ιδανικό έργο τέχνης είναι αυτό που τελικά περιέχει κάτι άγνωστο με κάποιο τρόπο".πηγή: Design Boom


Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Αυτό το αυγό είναι τόσο σπάνιο που όταν έσπασε μια ολόκληρη ομάδα ανέλαβε αμέσως δράση!

hot news