ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ!

Μια κάμερα έπεσε από αεροπλάνο και βρέθηκε ξανά μετα από 8 μήνες! Πρέπει να δεις τι κατέγραψε!
Μια κάμερα έπεσε από αεροπλάνο και βρέθηκε ξανά μετα από 8 μήνες! Πρέπει να δεις τι κατέγραψε!Μια κάμερα έπεσε από αεροπλάνο και βρέθηκε ξανά μετα από 8 μήνες! Πρέπει να δεις τι κατέγραψε!Μια κάμερα έπεσε από αεροπλάνο και βρέθηκε ξανά μετα από 8 μήνες! Πρέπει να δεις τι κατέγραψε!

Η κάμερα Go Pro είναι ένα ειδικό είδος βιντεοκάμερας, φτιαγμένο ειδικά για σπορ. Μπορεί να καταγράψει γρήγορες κινήσεις σε slow motion, προσφέρει έλεγχο σταθερότητας και είναι ανθεκτική.

Αν και μέχρι πρόσφατα κανείς δεν ήξερε το πόσο ανθεκτική είναι! Μια παρέα πήρε την κάμερα Go Pro μαζί της σε ένα μικρό αεροπλάνο. Προφανώς οι φίλοι ήταν έτοιμοι να κάνουν ελεύθερη πτώση από το αεροπλάνο, όταν ξαφνικά... τους έπεσε η κάμερα με την οποία τραβούσαν!

Όλα ξεκίνησαν μια χαρά και η θέα ήταν απίστευτη.

Λίγο πριν πηδήξουν όμως...

OOPS!Η κάμερα πέφτοντας από το αεροπλάνο άρχισε να στροβιλίζεται, καταγράφοντας τα πάντα ενώ έπεφτε. Και μετά προσγειώθηκε. Πρέπει να δεις με τα μάτια σου όμως όσα έγιναν αφού έπιασε ξανά έδαφος.Το τρελό είναι ότι η κάμερα βρέθηκε 8 μήνες μετά και ήταν άθικτη. Όσο και να την πλήρωσαν τα άξιζε σίγουρα τα λεφτά της!

Σου άρεσε το βίντεο με την κάμερα σε ελεύθερη πτώση; Κάνε Like, Share ή Tweet.
Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Το σπίτι σου θα σου φανεί πολύ βαρετό όταν δεις αυτές τις απίστευτες εμπνεύσεις βγαλμένες από το σπίτι των ονείρων σου!

hot news