ΕΝΑ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΘΕΛΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ. ΕΤΣΙ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ...

Ένα 3χρονο κοριτσάκι ήθελε όσο τίποτα να δει χιόνι στο Νότο. Έτσι ο τρομερός μπαμπάς του έκανε αυτό...
Ένα 3χρονο κοριτσάκι ήθελε όσο τίποτα να δει χιόνι στο Νότο. Έτσι ο τρομερός μπαμπάς του έκανε αυτό...Ένα 3χρονο κοριτσάκι ήθελε όσο τίποτα να δει χιόνι στο Νότο. Έτσι ο τρομερός μπαμπάς του έκανε αυτό...Ένα 3χρονο κοριτσάκι ήθελε όσο τίποτα να δει χιόνι στο Νότο. Έτσι ο τρομερός μπαμπάς του έκανε αυτό...

Οι κάτοικοι της Νότιας Καρολίνας δεν βλέπουν φυσικά χιόνι και πολύ συχνά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε αυτό τον άντρα να φτιάξει το δικό του χιόνι, για να μπορέσουν να παίξουν με αυτό τα παιδιά του -που δεν είχαν ξαναδεί από κοντά χιόνι στη ζωή τους!

Ο εφευρετικός πατέρας σκέφτηκε την ιδέα όταν η τριών χρονών κόρη του ξετρελάθηκε με την ταινία "Frozen". Αποφασισμένος η κόρη του και ο γιος του να δουν χιόνι και να φτιάξουν το δικό τους χιονάνθρωπο άρχισε να κάνει την έρευνά του για το πώς μπορεί να φτιάξει κανείς χιόνι. Το αποτέλεσμα ήταν το λιγότερο που μπορούμε να πούμε... μαγικό!

"Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο καιρός ήταν κάπως κρύος και αποφάσισα να κάνω μερικές δοκιμές πίσω από το μαγαζί μου με το ψεκαστικό μηχάνημα με έξι ακροφύσια που φτιάξαμε μαζί με κάποια παιδιά από το μαγαζί".

"Η θερμοκρασία τη νύχτα ήταν χαμηλή και φτιάξαμε περίπου 50 εκατοστά χιόνι μέσα σε μια νύχτα. Όσο πιο χαμηλή η θερμοκρασία έξω τόσο πιο ωραίο και αφράτο βγαίνει το χιόνι".

"Την Τρίτη το βράδυ χιόνισε στο Τσάρλεστον! Μέσα σε μία ώρα μια χιονοθύελλα έκανε τα πάντα κάτασπρα -στον κήπο μας μόνο!"

"Οι γείτονες δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς περνούσαν σαστισμένοι μπροστά από το σπίτι μας το πρωί".

"Η έκφραση στο πρόσωπο των παιδιών μου ήταν ανεκτίμητη".

"Περιττό φυσικά να πω ότι τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν! Ξέρω πως όσοι ζουν βόρεια θα με περνάνε σίγουρα για ηλίθιο".


φωτός: MrMacNcheese

Όχι, φίλε μας, δεν δείχνεις ποτέ ηλίθιος όταν κάνεις πράγματα για τα παιδιά σου. Εμείς μάλλον πατέρα της χρονιάς θα σε ανακηρύσσαμε μετά τη γλυκιά αυτή ιστορία.

Αν σου άρεσε κι εσένα το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για να χαρούν τα παιδιά του, κάνε Like ή Share.

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Αυτός ο πατέρας έφτιαξε για τον αγέννητο γιο του το δωμάτιο που ονειρεύεται κάθε παιδί

hot news