ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ" ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ! ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Αυτές οι τέλειες, τυχαίες "φωτογραφικές" συμπτώσεις θα σου φτιάξουν τη μέρα! Άμα θέλει η τύχη γίνονται τα πιο τρελά πράγματα!
Αυτές οι τέλειες, τυχαίες "φωτογραφικές" συμπτώσεις θα σου φτιάξουν τη μέρα! Άμα θέλει η τύχη γίνονται τα πιο τρελά πράγματα!Αυτές οι τέλειες, τυχαίες "φωτογραφικές" συμπτώσεις θα σου φτιάξουν τη μέρα! Άμα θέλει η τύχη γίνονται τα πιο τρελά πράγματα!Αυτές οι τέλειες, τυχαίες "φωτογραφικές" συμπτώσεις θα σου φτιάξουν τη μέρα! Άμα θέλει η τύχη γίνονται τα πιο τρελά πράγματα!

Συμπτώσεις συμβαίνουν κάθε μέρα και ως γνωστόν οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να τους προσδώσουν κάποιο νόημα ή τις παίρνουν σαν σημάδια από το σύμπαν.

Έχουν δεν έχουν νόημα οι συμπτώσεις δεν έχει μεγάλη σημασία. Φτάνουν για να σε ιντριγκάρουν! Να πάρε για παράδειγμα αυτές τις φωτογραφίες που από σύμπτωση είναι ξεκαρδιστικές, ειρωνικές, ενδιαφέρους, μαγικές κτλ κτλ...

1. Ωραία μάτια παιδιά!

2. "Προσοχή: Χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών". Πολύ χαμηλές, όμως!

3. Ένα ουράνιο τόξο πάνω από ένα μαγαζί που λέγεται "Rainbow", δηλ. "Ουράνιο Τόξο"; Τέλειο!

4. Με τέτοιους φαν ο ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ θα πρέπει να είναι σίγουρα υπερήφανος.

5. Μπορεί στην οδήγηση να μην τα καταφέρνει, όπως φαίνεται, αλλά με αυτή τη πινακίδα -"Epic Fail"- στις προβλέψεις είναι σίγουρα μανούλα!

6. Φανταζόμαστε η επιγραφή της κούπας ήταν μάλλον ειρωνική.

7. "Inferno" ("Κόλαση" δηλ.) όνομα και πράγμα το φλεγόμενο τροχόσπιτο.

8. Στο IKEA, εκτός από τραπέζια και καναπέδες φτιάχνουν τώρα και αντίγραφα μουσάτων αγοριών, αν κρίνουμε από το αγόρι της φωτό που συνάντησε εκεί τον σωσία του.

9. Η αμήχανη στιγμή που ανακαλύπτεις ότι τα έχεις με τον νεκρό παππού σου! Spooky!

10. Ωραίες... κούπες, κοπελιά.

11. Να κάνεις ρεπορτάζ ενάντια στα... μπινελίκια και η άλλη από πίσω να κάνει άσεμνες χειρονομία. Ντροπή!

12. Χα-χα! Πήγε να κάνει μια πλάκα και την εκδικήθηκε η σκιά της!

13. Αυτό θα πει φτιαγμένο για εσένα.

14. Εδώ ξεκίνησαν όλα... για τα Χελωνονιντζάκια!

15. Χμμ... δύο διαφορετικές μάρκες, η ίδια συγκινητική φιλοσοφία. Μα πολύ ίδια όμως!

16. Αυτός να δεις που ανακάλυψε τη μηχανή για το ταξίδι στο χρόνο! (Στην πραγματικότητα είναι δύο διαφορετικοί τύποι... διαφορετικοί που λέει ο λόγος δηλαδή...)

17. Ο μικρός του ρεπορτάζ που φορούσε ένα μπλουζάκι Σούπερμαν έπεσε από το παράθυρο και προσγειώθηκε στα πόδια του. Hello? Αφού είναι ο Σούπερμαν λέμε!

18. Τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ γίνονται παιχνιδάκι όταν έχεις ανακαλύψει τη μηχανή του χρόνου. Ή αλλιώς άλλοι δύο διαφορετικοί, αλλά όχι και τόσο διαφορετικοί τύποι.Αν διασκέδασες κι εσύ όσο κι εμείς, μοιράσου την ιστορία με τους φίλους σου στο Facebook και φτιάξει και τη δική τους μέρα!

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Είναι μια παγωμένη λίμνη στην Ινδία. Όταν λιώνει όμως αποκαλύπτεται το πιο μακάβριο θέαμα!

hot news