ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ DANCING!

Ηλίας Βρεττός: Έξαλλος με την ημίγυμνη εμφάνιση της αγαπημένης του στο Dancing!
Ηλίας Βρεττός: Έξαλλος με την ημίγυμνη εμφάνιση της αγαπημένης του στο Dancing!
Δείτε όλα τα άρθρα για Κατερίνα Στικούδη
Δείτε όλα τα άρθρα για Ευαγγελία Αραβανή

"Φωτιές" άναψε στα απανταχού θερμόαιμα αρσενικά η κοινή εμφάνιση Ευαγγελίας Αραβανή-Κατερίνας Στικούδη στον προημιτελικό του Dancing with the Stars 4.

Ένα μόνο αρσενικό καθόλου δεν χάρηκε με την ημίγυμνη εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή κι αυτός ήταν φυσικά ο αγαπημένος της Ηλίας Βρεττός!

Όταν το τραγουδιστής ρωτήθηκε στο backstage από την κάμερα του ΑΝΤ1 αν παρακολούθησε τη χορογραφία της αγαπημένης του και πώς του φάνηκε, ο Ηλίας απάντησε: "Δεν την είδα μετά τον χορό της. Τι την κάνατε, την κρύψατε; Ελπίζω να την ντύσατε όμως το καλό που σας θέλω!" Πρόσθεσε όμως βέβαια: "Το τρίο της Ευαγγελίας, της Κατερίνας και του Ηλία ήταν ό,τι πιο όμορφο και σ έ ξ ι έχει βγει στο Dancing ever".

Η Ευαγγελία Αραβανή εξέφρασε δε και εκείνη από τη μεριά της στην κάμερα το φόβο της ότι μάλλον θα αναγκαζόταν να γυρίσει σπίτι με... ταξί. "Σήμερα εγώ θα γυρίσω σπίτι με ταξί ή με ωτοστόπ, γιατί δεν ήρθα με το δικό μου αυτοκίνητο. Ο Ηλίας δεν χάρηκε πολύ με τα ρούχα που φόρεσα, αλλά σιγά σιγά το συνήθισε", αποκάλυψε για την αντίδραση του καλού της.

Μεταξύ μας και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει τον άνθρωπο;

Tags:

hot, Ηλίας Μπούτσης, Κατερίνα Στικούδη, Ευαγγελία Αραβανή, Ηλίας Βρεττός, DWTS4, Dancing with the stars 4, gossip

Δείτε ακόμα:

Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε τροχαίο

hot news