ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;

Λάκης Γαβαλάς: Με δική του εκπομπή στην τηλεόραση;
Δείτε όλα τα άρθρα για Λάκης Γαβαλάς

Ήταν μην τρυπώσει ο Λάκης!

Η αγάπη του κοινού κράτησε το Λάκη Γαβαλά στο Dancing with the Stars 4 σχεδόν μέχρι τον ημιτελικό και αυτή η μεγάλη του επιτυχία, όπως φαίνεται θα εξαργυρωθεί σύντομα με μια δική του τηλεοπτική, ψυχαγωγική εκπομπή.

"Μα θεωρείτε εσείς ότι θα υπήρχε κάποιο κανάλι που δεν θα ήθελε να έχει τον Λάκη Γαβαλά για ψυχαγωγική εκπομπή; Θα ήταν χαζοί να μην το θέλανε!", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δημιουργός μόδας με το γνωστό ευθύ στυλ του. "Ετοιμάζω κάτι βραδινό, αλλά όχι πολύ αργά. Βραδινό στην prime time. Θα είναι εβδομαδιαίο. Δεν υπάρχει τόση ύλη στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει λιγοστέψει πάρα πολύ όπως το χαμόγελο των ανθρώπων".

Περισσότερες λεπτομέρειες αποκάλυψε στο περιοδικό 7 Μέρες TV: "Το στιλ του είναι πάρα πολύ μπροστά, αλλά δεν το δένουμε ακόμη, γιατί έχω και μια δουλειά. Τη μόδα, την κατασκευή ρούχων, την αναδιοργάνωση της εταιρείας μου, αλλά και ένα βραδινό μαγαζί. Από ‘κει και πέρα, αν γίνει, κάθε εκπομπή θα είναι και ένα πάρτι. Αυτό που μας μπερδεύει είναι ότι θέλουμε να είναι live, δεν θέλουμε να είναι μαγνητοσκοπημένο".

Για να δούμε τι "μαγειρεύει" πάλι ο Λάκης, λοιπόν...Tags:

τηλεόραση, celebrities, Λάκης Γαβαλάς

Δείτε ακόμα:

Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε τροχαίο

hot news