ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Ψάχνοντας στις φωτογραφίες του παππού του βρήκε ένα ιστορικό φωτογραφικό ντουκουμέντο!
Ψάχνοντας στις φωτογραφίες του παππού του βρήκε ένα ιστορικό φωτογραφικό ντουκουμέντο!Ψάχνοντας στις φωτογραφίες του παππού του βρήκε ένα ιστορικό φωτογραφικό ντουκουμέντο!Ψάχνοντας στις φωτογραφίες του παππού του βρήκε ένα ιστορικό φωτογραφικό ντουκουμέντο!

Αυτός ο χρήστης του site Reddit ανάμεσα στις φωτογραφίες του παππού και της γιαγιάς του, μετά τον πρόσφατο θάνατο της δεύτερης, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα και τραγική συνάμα, φωτογραφική ανακάλυψη.

Εργάτης στη NASA ο παππούς του είχε τη σπάνια ευκαιρία να δει σχεδόν όλες τις εκτοξεύσεις των διαστημικών αποστολών! Όπως μια εκτόξευση του 1986 με τραγικό τέλος, εκείνη του διαστημικού λεωφορείου Challenger, με 7 μέλη πλήρωμα, που εξερράγη 73 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση. Σε αυτές τις απίστευτες φωτογραφίες ο παππούς του κατέγραψε όλο το συμβάν! Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους:

Η τραγωδία του Challenger συνέβη στις 28 Ιανουαρίου 1986, όταν το διαστημικό λεωφορείο έγινε κομμάτια 73 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση, οδηγώντας στο θάνατο του εφταμελούς πληρώματος. Ο πύραυλος εξερράγη πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ανοιχτά της ακτής της κεντρικής Φλόριντα στις 11:38 τοπική ώρα.

Φωτογραφίες - Reddit: AmericanMustache

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

BlindChat.gr - Ραντεβού στα τυφλά!

hot news