ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ

Δέστε τους: Τα σχόλια για τις δηλώσεις της Στεφανίδου και το τηλεοπτικό παρελθόν της
Δείτε όλα τα άρθρα για Τατιάνα Στεφανίδου
Δείτε όλα τα άρθρα για Κατερίνα Καινούργιου
Δείτε όλα τα άρθρα για Μαρία Ηλιάκη

Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου στο "Όλα τρέλα" δεν έμειναν φυσικά ασχολίαστες από καμία εκπομπή!

Η παρέα του "Δέστε τους", μαζί με το Χρήστο Νέζο, που ήταν χθες καλεσμένος στη θέση του Νίκου Μουτσινά, "ξεσκόνισαν" για τα καλά τις απαξιωτικές δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για την πρωινή ζώνη.

Δες όσα είπε η Τατιάνα, εδώ

"Εγώ στην αρχή, όταν το άκουσα, είπα: Η Τατιάνα κάνει πλάκα", σχολίασε η Μαρία Ηλιάκη. "Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε πλάκα. Νομίζω ότι έκανε ένα φάουλ και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έχει μεγάλη διαφορά ο τρόπος που λες κάτι [...] Είναι διαφορετικό να πεις ότι δεν σου ταιριάζει το πρωινό και άλλο να πεις “έλα μωρέ που θα κάνω πρωινάδικο”". Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε κι εκείνη: "Δεν μίλησε για την ίδια. Είναι ακόμα χειρότερο γιατί μιλούσε για τον σύζυγό της. Ήταν πολύ λάθος!".

Ο Χρήστος Νέζος σχολίασε κι εκείνος: "Η ερώτηση του Θέμου ήταν γεμάτη μπηχτές, όχι προς την Τατιάνα και τον Νίκο, αλλά προς άλλη κατεύθυνση. Είχε μπηχτές και μάλιστα ούτε για τον Γιώργο και τη Φαίη [...] Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό το πρωινό. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραία πρόταση αυτή του Θέμου, μου άρεσε πάρα πολύ. Η λέξη “ύβρις” ήταν λάθος της, αλλά της το συγχωρώ".

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δάσκαλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει το τηλεοπτικό παρελθόν της Τατιάνας: "Είπε και για το Big Mother ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει. Ε, δεν νομίζω πως ήταν ό,τι χειρότερο έχει κάνει. Εντάξει, δεν έχει κρίνει η Τατιάνα τα πάντα; Θα την κρίνω κι εγώ!" με την Κατερίνα Καινούργιου να συμφωνεί: "Έχει ψάξει και σκουπίδια, που είναι το top. Είναι ό,τι χειρότερο έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση".

Δες όσα είπε η Τατιάνα για το "Big Mother", εδώ.Tags:

gossip, τηλεόραση, Τατιάνα Στεφανίδου, Χρήστος Νέζος, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Δάσκαλος, Μαρία Ηλιάκη, Θέμος Αναστασιάδης, Νίκος Ευαγγελάτος

Δείτε ακόμα:

BlindChat.gr - Ραντεβού στα τυφλά!

hot news