ΛΙΑΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗ: «Η ΜΑΙΡΗ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΔΑΓΕΣ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ. ΑΔΙΚΑ ΕΦΥΓΕΣ»

Λιάγκας προς Αραβανή: «Η Μαίρη τα έφτυσε και εσύ πήδαγες σαν κατσίκι. Άδικα έφυγες»
Δείτε όλα τα άρθρα για Φαίη Σκορδά
Δείτε όλα τα άρθρα για Γιώργος Λιανός
Δείτε όλα τα άρθρα για Λάκης Γαβαλάς
Δείτε όλα τα άρθρα για Μαίρη Συνατσάκη
Δείτε όλα τα άρθρα για Ευαγγελία Αραβανή
Δείτε όλα τα άρθρα για Γιώργος Λιάγκας

Στην παρέα του Πρωινού, βρέθηκε σήμερα η Ευαγγελία Αραβανή μετά την αποχώρησή της από το Dancing with the stars 4.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αν και ήταν από τα πολύ καλά ζευγάρια, βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση με τη Μαίρη Συνατσάκη και τελικά το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, δεν φάνηκε να συμφωνεί με το αποτέλεσμα. "Η Μαίρη τα έφτυσε και εσύ πήδαγες σαν κατσίκι στον Μαραθώνιο χορό", σχολίασε ο παρουσιαστής και επέμεινε: "Ήσουν καλύτερη και από την Κλέλια Πανταζή", ενώ σχολίασε και για το Λάκη Γαβαλά: "Ο Γαβαλάς ήταν ο χειρότερος αλλά ο κόσμος τον θέλει μέσα στο show".

Ο Λιάγκας τα έβαλε και με την κριτική επιτροπή του Dancing with the stars, για τη βαθμολογία της Ευαγγελίας Αραβανή: "Η επιτροπή έπρεπε να ψηφίσει την Αραβανή".

Το πάνελ του Πρωινό μάλιστα, παρακολούθησε επιτόπου τα πλάνα από το Μαραθώνιο χορού σχολιάζοντας. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Κοιτάξτε η Συνατσάκη σέρνεται" και ο Γιώργος Λιανός: "Η Ευαγγελία, είναι πίσω στο βάθος, στις τουαλέτες ενώ η Μαίρη μπροστά. Αυτό είναι αβαντάρισμα του σκηνοθέτη, είναι ξεκάθαρο". H Φαίη Σκορδά προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση: "Μα παιδιά η κριτική επιτροπή αποφασίζει" και ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην Αραβανή: "Πέσανε να σε φάνε, δεν μίλαγες".

H Ευαγγελία Αραβανή πάντως από τη μεριά της δεν είπε κακή κουβέντα για κανέναν. Σχολίασε μόνο ότι δεν ήταν η μόνη που ήξερε χορό.

Η Μαίρη Συνατσάκη από τη μεριά της έδωσε τη δική της απάντηση, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της Σάσας Σταμάτη: "Χθες ήμουν με παυσίπονα και είχα κάνει 25 ενέσεις στο πόδι, για αυτό χόρεψα έτσι", δικαιολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Για να δούμε όταν θα βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό η Μαίρη τι θα λένε ο Λιάγκας και οι λοιποί;Tags:

Κλέλια Πανταζή, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιανός, Σάσα Σταμάτη, Λάκης Γαβαλάς, DWTS4, Dancing with the stars 4, gossip, τηλεόραση, Μαίρη Συνατσάκη, Ευαγγελία Αραβανή, Γιώργος Λιάγκας

Δείτε ακόμα:

Πέτρος Κωστόπουλος: "Ωραία κοπέλα είναι, αλλά μην την βγάλουμε και καλλονή!" Για ποια το σχόλιο;

hot news