"ΠΡΩΙΝΟ MOU": ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗ

"Πρωινό mou": Βγήκαν τα μαχαίρια για τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη
"Πρωινό mou": Βγήκαν τα μαχαίρια για τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη
Δείτε όλα τα άρθρα για Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δείτε όλα τα άρθρα για Τζένη Μπαλατσινού
Δείτε όλα τα άρθρα για Πέτρος Κωστόπουλος
Δείτε όλα τα άρθρα για Ελένη Τσολάκη

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στο "Όλα Τρέλα" βρέθηκε χθες η Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρωινή ζώνη.

Συγκεκριμένα, η Ελένη έκανε κάποια σχόλια για το πρωινό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού, λέγοντας ότι ενώ είναι πολύ καλύτερο απ' ότι το περίμενε δεν ταιριάζει στην αισθητική της γιατί η γλώσσα είναι πολύ "χύμα" για πρωί. Δες αναλυτικά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, εδώ.

Το team του "Πρωινό mou" δεν μπορούσε φυσικά σήμερα να μην απαντήσει στις δηλώσεις της και μάλιστα ιδιαίτερα αιχμηρά:

Ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε για τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη: "Θέλω να πω στην Ελένη, αν κάνει μια εξαίρεση και μας βλέπει, ότι σε αυτήν την εκπομπή δεν έχουν ακουστεί ούτε βουβαλίσια μόρια, ούτε σπερματεγχύσεις". H Τζένη Μπαλατσινού σιγόνταρε το συνεργάτη της και συμπλήρωσε κι εκείνη: "Και δεν έχουμε κάνει και αποτρίχωση στα τέσσερα". Οι δύο συνεργάτες αναφέρονταν σε συγκεκριμένα περιστατικά από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Όμως και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε: "Κοίτα, δεν θέλω να μπούμε στη διαδικασία να αμυνθούμε γιατί όταν θες να αμυνθείς, δείχνει πως αυτός που έχει πει κάτι έχει μια υπόσταση. Να θυμίσω στην Ελένη ότι πέρσι είχε έρθει να κάνει δοκιμαστικό για το πρωινό και μάλιστα αυθημερόν από τη Θεσσαλονίκη, άρα ήθελε να είναι εδώ. Εγώ την ήξερα την Ελένη και τώρα βλέπω έναν άλλο άνθρωπο. Αν τη δεις, κοιτάει περίεργα. Φαίνεται ότι στο ΟΛΑ ήταν σε οικείο περιβάλλον και είπε αυτά που ήθελε να πει".

O Πέτρος Κωστόπουλος το έκανε πιο προσωπικό λέγοντας για την παρουσιάστρια: "Να πω μια κακία; Δεν μου αρέσει σαν γυναίκα, χάλια. Όλο αυτό που κάνει, το <λέω και λίγο αλήθεια και πετάω μαλλί> μου κάνει λίγο b'class, μη σου πω και c".

Τέλος, ο Άρης Καβατζίκης συμπλήρωσε ξανά: "Όλα αυτά οφείλονται στα πολύ ωραία ελληνικά κανάλια που από τη μία μέρα άνθρωποι εμφανίζονται μπροστά μας και ξαφνικά από το promotion των εκπομπών υπήρξε η απαίτηση να υπάρχει στα εξώφυλλα περιοδικών. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό μέσα σε μία σεζόν;"

Ακούγοντάς το αυτό ο Κωστόπουλος ξεσπάθωσε: "Πλάκα μου κάνεις. Δηλαδή θα ερχόταν κάποιος και θα μου έλεγε βάλε αυτήν εδώ εξώφυλλο; Και εγώ θα την έβαζα; Ως τι; Ως Μενεγάκη; Τώρα τι κάνει; Θα κάνει. Το κορίτσι δεν το ξέρω, ήξερα ένα άλλο <κακό κορίτσι>. Ήξερα μια πιο μπάνικια. Έλα μωρέ τώρα καθόμαστε και ασχολούμαστε με το κοριτσάκι!"Tags:

gossip, τηλεόραση, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Άρης Καβατζίκης, Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος, Ελένη Τσολάκη, Θέμος Αναστασιάδης

Δείτε ακόμα:

"Ζητείται κοπέλα που να μοιάζει με τη Σκάρλετ Γιόχανσον"

hot news