3 στάσεις αν της αρέσει να είναι ο κυρίαρχος

Το σεξ και για την γυναίκα και για τον άντρα δεν είναι απλή υπόθεση. Συγκεκριμένο μοτίβο, ίσως και να υπάρχει, αλλά κάποια στιγμή οι περισσότεροι θέλουν να σπάσουν τη ρουτίνα. Οι άντρες, φερ’ ειπείν, εσφαλμένα θεωρούν ότι οι γυναίκες το μόνο που θέλουν στο σεξ είναι να νιώθουν υποταγμένες στο άσβεστο πάθος του άλφα μέηλ. Αυτός ο μύθος πρέπει να καταρρεύσει, οι γυναίκες θέλουν να παίρνουν τα ηνία, ενίοτε όσο και οι άντρες. Και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τρόποι ώστε να γίνει εκείνη η κυρίαρχη του παιχνιδιού.

Η αυτοκρατορική

Αν θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά δεν θέλει ας πούμε, να κάνει κάτι τόσο κλασικό όσο η καβαλάρισσα ή η ανάποδη καβαλάρισσα ή κάποια τόσο κλισέ στάση, υπάρχει μία στάση πιο «Κλεοπάτρα». Μπορεί, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη να δίνει εντολές όπως «Θέλω το στόμα σου…», «Φίλησε με στον λαιμό» ή «Μη σταματάς», εν πάση περιπτώσει ό,τι της κάνει κέφι. Ένας καλός σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιηθεί η γυναίκα του.

3 στάσεις αν της αρέσει να είναι ο κυρίαρχος

Πίσσα σκοτάδι

Σε αυτήν τη στάση, κάθεσαι σε μία καρέκλα με δεμένα τα μάτια και αφήνεις τη φαντασία σου να καλπάσει. Παράλληλα, αφήνεις και τη σύντροφό σου να κάνει ό,τι εκείνη νομίζει. Μπορεί να γδύσει αργά και βασανιστικά, να σου ψιθυρίσει στο αυτί τι πρόκειται να κάνει, πριν σ’ το κάνει. Έπειτα, μπορεί να σε αγγίξει με όποιο σημείο του σώματός της θέλει ή ακόμα καλύτερα με όποιο σημείο του σώματός της ερεθίζεται (για τις ερωτικές ζώνες μιλούμε ντε). Η στάση μπορεί να ολοκληρωθεί με εκείνη να σε «χρησιμοποιεί» ή με εκείνη να αυτοικανοποιείται και εσύ απλώς να ακούς.

3 στάσεις αν της αρέσει να είναι ο κυρίαρχος

Η εντολοδότης και ο εντολοδόχος

Σε αυτήν τη (κατα)στάση, αυτό που γίνεται πρακτικά είναι ότι η παρτενέρ σου δίνει εντολές και εσύ τις ακολουθείς πιστά, αν θέλεις και τυφλά. Μπορεί να σου ζητήσει να την ικανοποιήσεις χρησιμοποιώντας τον πιο σημαντικό σου μυ, τη γλώσσα σου, μπορεί να σου ζητήσει ακόμη και να της κάνεις αισθησιακό μασάζ ή να αυτοικανοποιηθείς εσύ μπροστά της. Μπόνους: Για περισσότερη –δική της- ικανοποίηση- παρακάλεσε την.

3 στάσεις αν της αρέσει να είναι ο κυρίαρχος

Σου έκατσε στο σβέρκο

Τέλος, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε την πιο κυριαρχική στάση της γυναίκας, αυτή θα ήταν μία στάση στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω, αλλά δεν έχει και κάποια χειρωνακτική εργασία να φέρει εις πέρας. Είναι η στάση που κρυφά μέσα τους, όλες οι γυναίκες θέλουν κάποια στιγμή να δοκιμάσουν, αλλά μερικές ίσως να μην το έχουν τολμήσει. Η στάση αυτή που η γυναίκα κάθεται στο πρόσωπο του άντρα ενώ εκείνος είναι ανάσκελα. Αγνή ικανοποίηση.

3 στάσεις αν της αρέσει να είναι ο κυρίαρχος

Δείτε περισσότερα άρθρα και αγαπημένα σας θέματα για τις σχέσεις και το σεξ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

 

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Γιατί τα διαζύγια αυξάνονται πάντα στο τέλος του καλοκαιριού

Πε Σεπ 12 , 2019
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/3-stasis-an-tis-aresi-na-ine-o-kyriarchos/"></div>Ο Αύγουστος δεν σηματοδοτεί μόνο το τέλος του καλοκαιριού, αλλά ρίχνει συνήθως και τους τίτλους τέλους στους περισσότερους γάμους. Αυτό μας λέει η μελέτη του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, πως ο δείκτης διαζυγίων αγγίζει κόκκινο το καλοκαίρι και κυρίως τον Αύγουστο. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Μια σειρά από ερευνητικά δεδομένα αλλά […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://gossiptime.gr/3-stasis-an-tis-aresi-na-ine-o-kyriarchos/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Γιατί τα διαζύγια αυξάνονται πάντα στο τέλος του καλοκαιριού