ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ!

Την ώρα που ανατέλει ο ήλιος μια σκιά πέφτει στα σύννεφα που εκτείνεται για χιλιόμετρα! Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί!
Την ώρα που ανατέλει ο ήλιος μια σκιά πέφτει στα σύννεφα που εκτείνεται για χιλιόμετρα! Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί!Την ώρα που ανατέλει ο ήλιος μια σκιά πέφτει στα σύννεφα που εκτείνεται για χιλιόμετρα! Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί!Την ώρα που ανατέλει ο ήλιος μια σκιά πέφτει στα σύννεφα που εκτείνεται για χιλιόμετρα! Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο, που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί!

Κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών όταν ο ήλιος ανατέλει από πιο νότια, το Όρος Ράινιερ, ένα ηφαίστειο κοντά στην Τακόμα της Ουάσινγκτον, κρύβει τις πρώτες αχτίδες του ήλιου καθώς ανατέλει, ρίχνοντας μια εξωπραγματική σκιά στα σύννεφα.

Η σκιά αυτή χρωματισμένη ελαφριά με τις πορτοκαλί, κίτρινες και ροζ αποχρώσεις της ανατολής είναι ένα θέαμα μοναδικό.

Το Όρος Ράινιερ είναι μια τεράστια ηφαιστειακή κορυφή 54 μίλια νοτιοανατολικά του Σιάτλ στην πολιτεία Ουάσινγκτον.

Η κορυφή του φτάνει τα 14.411 πόδια και χωρίς άλλα όρη στην περιοχή σε αυτό το ύψος, το Ράινιερ δεσπόζει στον ορίζοντα.

Τα συννεφιασμένα πρωινά του φθινοπώρου και του χειμώνα, όταν το ύψος των σύννεφων είναι σωστό, ο ήλιος που ανατέλει χαμηλά από την κορυφή ρίχνει μια μεγάλη σκιά πάνω στα σύννεφα.

Τις μέρες χωρίς συννεφιά η κορυφή του όρους δεσπόζει στον ορίζοντα στα νοτιοανατολικά και φαίνεται μέχρι και το Πόρτλαντ, το Όρεγκον, τη Βικτόρια και τη Μπρίτις Κολούμπια.
Ένα υπέροχο φυσικό φαινόμενο... Συμφωνείς; Κάνε Like, Share ή Tweet.

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Αυτό το σπίτι πωλείται στο Λονδίνο. Δείχνει μια φυσιολογική αγγλική έπαυλη, μέχρι που πας στη σοφίτα! Ορίστε;

hot news