ΜΑΚΑΒΡΙΟ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ; ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ!

Μακάβριο ή φανταστικό; Λέμε για έναν τύπο που ζήτησε να τον θάψουν με τον πιο παράδοξο τρόπο!
Μακάβριο ή φανταστικό; Λέμε για έναν τύπο που ζήτησε να τον θάψουν με τον πιο παράδοξο τρόπο!Μακάβριο ή φανταστικό; Λέμε για έναν τύπο που ζήτησε να τον θάψουν με τον πιο παράδοξο τρόπο!Μακάβριο ή φανταστικό; Λέμε για έναν τύπο που ζήτησε να τον θάψουν με τον πιο παράδοξο τρόπο!

Ο Μπιλ Στάντλι από το Οχάιο αγαπούσε όσο τίποτα την μηχανή του τύπου Harley Davidson Electra Glide του 1967.

Η ζωή του 82χρονου περιστρεφόταν γύρω από αυτή τη μηχανή, ήθελε λοιπόν το ίδιο και για το θάνατό του. Ο Μπιλ είχε το σχέδιό του, το οποίο ήταν ομολογουμένως ένα αρκετά παράξενο σχέδιο.

Ο Μπιλ και οι γιοι του οργάνωναν την κηδεία του επί μήνες.

Ο Μπιλ ήξερε ότι πέθαινε από καρκίνο, έτσι είχε το χρόνο να σκεφτεί πώς ήθελε να είναι η κηδεία του.

Αποφάσισε ότι ήθελε να τον θάψουν καβάλα στην αγαπημένη του μοτοσυκλέτα μέσα σε ένα διάφανο φέρετρο.

Στην κηδεία, ο Μπιλ έκανε μια τελευταία βόλτα με τη μηχανή του.

Έκανε τις προετοιμασίες για την κηδεία του ο ίδιος, αγοράζοντας 3 μεγάλες θέσεις τάφων δίπλα στην γυναίκα του ώστε να χωρέσει το τεράστιο φέρετρό του.

Οι γιοι του, Πιτ και Ρόι, έφτιαξαν μόνοι τους το ειδικό φέρετρο από πλεξιγκλάς και ενίσχυσαν τον πάτο με ξύλο και μέταλλο. Όταν ετοίμασαν το σώμα του Μπιλ για την ταφή, το γραφείο τελετών τοποθέτησε ένα στήριγμα στην πλάτη του και τον έδεσε στη μηχανή.Ο Μπιλ ήταν υπερήφανος για τον τρόπο που θα έφευγε από αυτό τον κόσμο. Πέντε χρόνια πριν το θάνατό του είχε ήδη το φέρετρο να περιμένει στην αποθήκη του. Η οικογένειά του ήξερε ότι η πορεία προς το κοιμητήριο μετά την κηδεία, με το σώμα του Μπιλ σε πλήρη θέα, μπορεί να σόκαρε πολλούς, ήθελε όμως να τιμήσει τις τελευταίες του επιθυμίες.

Ο Μπιλ Στάντλι δεν ήταν ένας συνηθισμένος τύπος. Ακόμα και η κόρη του τον περιγράφει ως έναν εκκεντρικό άνθρωπο. Στα νιάτα του ήταν αναβάτης σε ροντέο και στην κηδεία τον συνόδευσε μια λιτανεία από μηχανές. Είναι σίγουρα παράδοξο και παράξενο το θέμα, ακόμα και μακάβριο, αλλά η οικογένειά του ήθελε να τιμήσει με τον τρόπο αυτό τη ζωή του, αντί να επικεντρωθεί στο θάνατό του κι αυτό είναι πάντοτε όμορφο.

πηγή: dailymail.co.uk
Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Ο μικρός γιος της δεν έχει ιδέα ότι η μητέρα του πρόκειται να πεθάνει. Κι εκείνη έκανε κάτι απίστευτο για να τον προετοιμάσει για μια ζωή χωρίς εκείνη...

hot news