ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΤΟ 2010. ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Αυτός ο καταξιωμένος χειρουργός έμεινε παράλυτος το 2010. Δεν εγκατέλειψε όμως τους ασθενείς του. Το πώς είναι απίστευτο!
Αυτός ο καταξιωμένος χειρουργός έμεινε παράλυτος το 2010. Δεν εγκατέλειψε όμως τους ασθενείς του. Το πώς είναι απίστευτο!Αυτός ο καταξιωμένος χειρουργός έμεινε παράλυτος το 2010. Δεν εγκατέλειψε όμως τους ασθενείς του. Το πώς είναι απίστευτο!Αυτός ο καταξιωμένος χειρουργός έμεινε παράλυτος το 2010. Δεν εγκατέλειψε όμως τους ασθενείς του. Το πώς είναι απίστευτο!

Όταν φαντάζεται κανείς κάποιον να κάνει εγχείρηση, σκέφτεται προφανώς γιατρούς σκυμμένους πάνω από τον ξαπλωμένο ασθενή. Τι γίνεται όμως αν ο χειρουργός δεν μπορεί να σταθεί καν όρθιος;

Ο δρ Τεντ Ράμελ είναι ένας καταξιωμένος χειρουργός. Δεν είναι όμως ένας χειρουργός σαν όλους τους άλλους. Όταν χειρουργεί τους ασθενείς του είναι δεμένος σε όρθια θέση σε ένα καροτσάκι. Το θέαμα μοιάζει παράξενο, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο δρ Ράμελ σώζει ζωές. Ο λόγος που ο γιατρός είναι δεμένος είναι επειδή είναι παράλυτος από τη μέση και κάτω και δεν μπορεί να σταθεί μόνος του.

Αν έβλεπε κανείς τον γιατρό του να μπαίνει στο χειρουργείο με καροτσάκι, η αλήθεια είναι ότι -αν και κακώς- μπορεί να έχανε την πίστη του σε εκείνον.

Εξάλλου, πώς μπορεί κάποιος που είναι παράλυτος να χειρουργήσει κάποιον άλλο;

Κι, όμως, ο δρ Τεντ Ράμελ βρήκε τον τρόπο να το κάνει.

Έμεινε παράλυτος το 2010, πολύ μετά που έγινε χειρουργός.

Αποφάσισε όμως να συνεχίσει να βοηθάει τους άλλους.

Χειρουργεί δεμένος σε ένα "όρθιο" αναπηρικό καροτσάκι.

Οι ασθενείς του τον χαρακτηρίζουν ιδιοφυΐα και εξαίρουν την προσωπικότητα και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους αρρώστους του.

Δεν αναφέρουν καν ότι είναι σε αναπηρική καρέκλα.

Ο δρ Ράμελ μπορεί να χειρουργήσει σε χέρια, αγκώνες, πόδια, γόνατα και αστραγάλους με το "καθιστό" αναπηρικό καροτσάκι του.

Για να χειρουργήσει σε ώμους, χρησιμοποιεί το "όρθιο" καροτσάκι.


Ο δρ Ράμελ είναι ζωντανή απόδειξη ότι δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ, να κρίνουμε κάποιον από τις αδυναμίες του. Η ιστορία του αποτελεί έμπνευση για όλους μας.

Μοιράσου την έμπνευση αυτή και με άλλους που μπορεί να την έχουν ανάγκη, κάνοντας Share.

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Ο μικρός γιος της δεν έχει ιδέα ότι η μητέρα του πρόκειται να πεθάνει. Κι εκείνη έκανε κάτι απίστευτο για να τον προετοιμάσει για μια ζωή χωρίς εκείνη...

hot news