ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο σπιτάκι, είναι όμως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα φτιαγμένο από το πιο απρόσμενο υλικό! Δεν σου πάει καν το μυαλό!
Μοιάζει με ένα συνηθισμένο σπιτάκι, είναι όμως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα φτιαγμένο από το πιο απρόσμενο υλικό! Δεν σου πάει καν το μυαλό!Μοιάζει με ένα συνηθισμένο σπιτάκι, είναι όμως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα φτιαγμένο από το πιο απρόσμενο υλικό! Δεν σου πάει καν το μυαλό!Μοιάζει με ένα συνηθισμένο σπιτάκι, είναι όμως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα φτιαγμένο από το πιο απρόσμενο υλικό! Δεν σου πάει καν το μυαλό!

Ένας αρχιτέκτοντας ονόματι Ματίας Λιντ έφτιαξε το πιο οικονομικό και μαγικό σπιτάκι που έχεις δει.

Ο Ματίας σχεδίασε και έφτιαξε αυτό το σπίτι που είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από χαρτί(!) ως έκθεμα για λογαριασμό της εταιρείας εκτυπώσεων, Göteborgstryckeriet.

Το "Μικρό, χάρτινο σπίτι στο λιβάδι", όμως, κρύβει κι άλλες εκπλήξεις εκτός από το υλικό που είναι φτιαγμένο.

Το σπιτάκι φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου από χαρτί ως απόδειξη για το τι μπορεί να κάνει μια εταιρεία εκτυπώσεων με τις μεθόδους και τα υλικά που διαθέτει.

Το χάρτινο σπίτι του Ματίας είναι 7 τετραγωνικά μέτρα, με 3 μέτρα ύψος.

Το σπίτι μπορεί να επεκταθεί αρκετά τετραγωνικά ακόμη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε πλευρά των πτυχών του σπιτιού έχει διαφορετικό σχέδιο. Οπότε αναλόγως από το ποια οπτική γωνία το κοιτάς, είναι σαν να βλέπεις ένα εντελώς διαφορετικό σπίτι: λευκό, μαύρο ή ασπρόμαυρο ριγέ.

Ονόμασαν το σπίτι "Σπιτάκι Χαμαιλέοντας" εξαιτίας της διαφορετικής του όψης από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Σίγουρα για σπίτι κανονικό δεν κάνει...

Αλλά για μικρό γραφείο, δωμάτιο για να παίζουν τα παιδιά ή στούντιο για γιόγκα μοιάζει τέλειο!φωτός: Mattias Lind

Μοιάζει με μαύρο μάρμαρο, μοιάζει με λευκό μάρμαρο -είναι απίστευτο δεδομένου ότι το σπίτι αυτό είναι φτιαγμένο από χαρτί!

Αν σε εντυπωσίασε κι εσένα το τι μπορεί κανείς να κάνει με λίγη φαντασία και πολύ χαρτί, κάνε Like ή Share.

Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Αυτό που έκανε αυτός ο φοιτητής με παράλυτο πατέρα στο δωμάτιο της εστίας του είναι απίστευτο. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια!

hot news