ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΑΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ!

Οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται, αυτή η φυλακή όμως είναι ό,τι πιο αρρωστημένο έχεις δει!
Οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται, αυτή η φυλακή όμως είναι ό,τι πιο αρρωστημένο έχεις δει!Οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται, αυτή η φυλακή όμως είναι ό,τι πιο αρρωστημένο έχεις δει!Οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται, αυτή η φυλακή όμως είναι ό,τι πιο αρρωστημένο έχεις δει!

Ο φωτογράφος Τζιλ Κλαρκ αποκάλυψε την αλήθεια για ένα σωφρονιστικό σύστημα που προκαλεί φρίκη. Οι φυλακές στο Ελ Σαλβαδόρ αντιμετωπίζουν τους τρόφιμους που ανήκουν σε συμμορίες σαν ζώα, φυλακίζοντάς τους μαζικά σε κλουβιά.

Για τους φύλακες, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία αξία. Αυτή η σειρά φωτογραφιών που τράβηξε ο Κλαρκ και που ονομάζεται "Caged In El Salvador", αποκαλύπτουν τις φρικιαστικές και απάνθρωπες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι φυλακισμένοι.

Ο Τζιλ ανακάλυψε αυτά τα κελιά γεμάτα φυλακισμένους εξερευνώντας ένα απομονωμένο προάστιο.

Ήρθε σε επαφή με έναν υψηλόβαθμο αστυνομικό που του έδωσε τις πληροφορίες. " Την τελευταία μου μέρα μαζί του, βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα και συζητούσαμε, όταν εκείνος ανέφερε το μεγάλο πρόβλημα χώρου στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ. Όταν τον πίεσα να μου πει περισσότερα, προσφέρθηκε να μου δείξει κάτι που αποκάλεσε <κελιά συμμοριών> και με οδήγησε στο πίσω μέρος του τμήματος, συνοδεία τεσσάρων οπλισμένων φρουρών".

Οι απάνθρωπες συνθήκες ήταν αηδιαστικές. Δεν έχει σημασία τι είδους εγκληματίες ήταν φυλακισμένοι εκεί.

Μέλη συμμοριών, ένοιχοι για μικροκλοπές, ακόμα και παιδιά που έμπλεξαν με κακές επιρροές, αντιμετωπίζονταν σαν σκουπίδια.

Είναι αρρωστημένο.

Πολλοί από τους φυλακισμένους ήταν παιδιά σχεδόν, έφηβοι το περισσότερο.

Κι όμως τους βλέπουν χειρότερα κι από ζώα.Είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν μέρη στον κόσμο όπου οι άνθρωποι τυχαίνουν τέτοιας απάνθρωπης μεταχείρισης, ό,τι άνθρωποι κι αν είναι αυτοί.

Η εικόνα είναι φρικιαστική. Μοιράσου την αλήθεια που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες του Τζιλ Κλαρκ κάνοντας Share στο Facebook.
Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Αυτό που έκανε αυτός ο φοιτητής με παράλυτο πατέρα στο δωμάτιο της εστίας του είναι απίστευτο. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια!

hot news