ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ -ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ- ΣΕΝΤΟΥΚΙ!

Ψάχνοντας στη σοφίτα του παππού του ανακάλυψε ένα μυστηριώδες -και μάλλον ιστορικής αξίας- σεντούκι!
Ψάχνοντας στη σοφίτα του παππού του ανακάλυψε ένα μυστηριώδες -και μάλλον ιστορικής αξίας- σεντούκι!Ψάχνοντας στη σοφίτα του παππού του ανακάλυψε ένα μυστηριώδες -και μάλλον ιστορικής αξίας- σεντούκι!Ψάχνοντας στη σοφίτα του παππού του ανακάλυψε ένα μυστηριώδες -και μάλλον ιστορικής αξίας- σεντούκι!

Για τους περισσότερους η σοφίτα είναι έξτρα αποθηκευτικός χώρος με άχρηστα πράγματα που γεμίζουν σκόνη. Αν ψάξεις όμως καλύτερα οι περισσότερες σοφίτες κρύβουν θησαυρούς ξεχασμένους με τα χρόνια.

Ένας χρήστης του σάιτ Reddit, ψάχνοντας στη σοφίτα του παππού του για τυχόν τέτοιους κρυμμένους θησαυρούς, ανακάλυψε αυτό το ιστορικής αξίας ιατρικό σεντούκι!

Δείχνει να είναι το ιατρικό σεντούκι κάποιου Ιάπωνα στρατιώτη.

Έχει στο πάνω μέρος, αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία, κάποιο είδος γραφής. Το πιθανότερο είναι ότι χρησιμοποιούταν στη μάχη.

Όταν το ανοίγεις, έχει ένα πάνελ που κρατά το περιεχόμενο στη θέση του.

Κι άλλα γράμματα.

Κάτω από το πάνελ υπήρχαν τα φάρμακα και ο εξοπλισμός που μπορεί να χρειαστεί ένας γιατρός στη μάχη.

Είχε αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της ελονοσίας και άλλες άγνωστες ουσίες.

Κάθε αντικείμενο έπρεπε να αντιμετωπιστεί με προσοχή και φυσικά φορώντας γάντια.

Δίχως αμφιβολία τα περισσότερα από αυτά τα φάρμακα θα έχουν λήξει.

Εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.

Δεν βρίσκει κανείς κάθε μέρα έναν τέτοιο σπάνιο θησαυρό. Για την ώρα είναι άγνωστο αν αυτό το γιαπωνέζικο (;) ιατρικό σεντούκι χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο συγκεκριμένο πόλεμο, είναι όμως σίγουρα ένα πολύτιμο κομμάτι ιστορικής αξίας.

φωτός: reddit.com

Αν σου άρεσε αυτή η ανακάλυψη στη σοφίτα του παππού μοιράσου τη στο Facebook ή το Twitter. Πού ξέρεις μπορεί να εμπνεύσει κι άλλους να ψάξουν τη σοφίτα ή το υπόγειο του παππού και της γιαγιάς και να βρουν ανάλογους κρυμμένους θησαυρούς και ιστορικά κειμήλια!Tags:

weird

Δείτε ακόμα:

Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός Έλληνας ηθοποιός σε τροχαίο

hot news